Τα Ποσειδώνια αναβάλλονται για τον Οκτώβριο

    2086
    Τα Ποσειδώνια αναβάλλονται για τον Οκτώβριο

    Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που όλοι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας από την εξάπλωση του κορονοϊού και για την διασφάλιση της υγείας όλων των εκθετών και συμμετεχόντων αλλά και σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα μέτρα του ΠΟΥ και της ελληνικής κυβέρνησης για την μη εξάπλωση του ιού, τα Ποσειδώνια, η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση του κόσμου, αναβάλλονται για το πενταήμερο από τις 26 έως τις 30 Οκτωβρίου 2020.

    Υπενθυμίζεται ότι τα Ποσειδώνια λαμβάνουν χώρα κάθε δύο χρόνια και φέτος ήταν προγραμματισμένα για την 1η έως 5η Ιουνίου 2020.

    Στη σχετική ανακοίνωση των Ποσειδωνίων αναφέρονται τα εξής:

    «Συμμεριζόμενοι τη διάχυτη αβεβαιότητα που επικρατεί αυτή τη στιγμή σχετικά με τη δυνατότητα να τηρηθούν οι αρχικά προγραμματισμένες ημερομηνίες και την πίεση που προκαλούν ιδιαίτερα στους διεθνείς εκθέτες και επισκέπτες οι απαραίτητες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν τώρα για ταξιδιωτικές και άλλες κρατήσεις και την αποστολή εκθεμάτων στην Ελλάδα, θεωρήσαμε ότι η απόφαση αυτή δεν έπρεπε να καθυστερήσει άλλο.

    Στην απόφασή μας καταλήξαμε σε συνεννόηση με τους Οργανισμούς που υποστηρίζουν τα Ποσειδώνια, οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει την υποστήριξή τους για τις παραπάνω ημερομηνίες του Οκτωβρίου.

    Θεωρούμε ότι η ανάληψη δράσης αυτή τη στιγμή ήταν επιβεβλημένη προς όφελος των εκθετών μας, των επισκεπτών μας και της ίδιας της Έκθεσης».

    202001211106004524

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.