Απέπλευσε το Blue Star Myconos – Αρνητικό το δείγμα του ναυτικού που...

Απέπλευσε το Blue Star Myconos – Αρνητικό το δείγμα του ναυτικού που είχε πυρετό

258
Απέπλευσε το Blue Star Myconos – Αρνητικό το δείγμα του ναυτικού που είχε πυρετό

Σε συνεννόηση με τις Λιμενικές Αρχές και σύμφωνα με ανακοίνωση της Attica Group, το πλοίο BLUE STAR MYCONOS θα αποπλεύσει από τον λιμένα Λήμνου στις 15.00 προκειμένου να εκτελέσει το υπόλοιπο του δρομολογίου του για Μυτιλήνη-Οινούσσες-Χίο-Βαθύ Σάμου-Καρλόβασι-Φούρνοι-Αγ. Κήρυκο-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, το πλοίο δεν θα επιβιβάσει επιβάτες από τους λιμένες αναχώρησης. Οι ήδη επιβαίνοντες επιβάτες θα αποβιβαστούν στους λιμένες προορισμού τους και θα τους δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες με μέριμνα του ΕΟΔΥ.

Η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις Λιμενικές Αρχές και θα προβεί σε περαιτέρω ανακοίνωση για κάθε εξέλιξη.

Σημειώνεται πως το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο BLUE STAR MYCONOS παραμένει δεμένο στο λιμάνι της Λήμνου από τις 2 τα ξημερώματα, μετά την αναφορά ότι μέλος του πληρώματος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό.

Το δείγμα από τον ναυτικό είχε σταλεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να εξακριβωθεί εάν όντως έπασχε από κορωνοϊό, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τα αποτελέσματα από το δείγμα που ελήφθη ήταν αρνητικά.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Φωτο: Αρχείου / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.