Άνοιγμα στην Ελλάδα: Οι στρατηγικοί στόχοι της Qatar Airways

Άνοιγμα στην Ελλάδα: Οι στρατηγικοί στόχοι της Qatar Airways

199
Άνοιγμα στην Ελλάδα: Οι στρατηγικοί στόχοι της Qatar Airways

Επέλαση… στην Ελλάδα σχεδιάζει η Qatar Airways αυτό το καλοκαίρι, εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της πτήσεις από τη Σαντορίνη προς την Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ. Οι συγκεκριμένες πτήσεις, μάλιστα, αποτελούν τις πρώτες και μοναδικές τακτικές πτήσεις ασιατικού αερομεταφορέα από και προς τη Σαντορίνη. Αποτελούν επίσης τις μοναδικές απευθείας τακτικές πτήσεις από το πολυσύχναστο νησί των Κυκλάδων προς την Ασία. Η νέα σύνδεση θα ξεκινήσει τον Μάιο και θα συνδέει τη Σαντορίνη με την Ντόχα έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Qatar Airways ήδη συνδέει, όλο τον χρόνο, την Ντόχα με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι έχουν εγκαινιαστεί οι απευθείας τακτικές πτήσεις και από τη Μύκονο προς το Κατάρ. Η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι το καλοκαίρι του 2020 θα εγκαινιάσει μία ακόμα καθημερινή πτήση από την Αθήνα προς την Ντόχα, συνδέοντας πλέον τις δύο πόλεις με τέσσερις πτήσεις την ημέρα.

Φωτό: Emslichter/Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.