Celestyal Cruises: Ξεκινούν τα νέα χειμερινά δρομολόγια

Celestyal Cruises: Ξεκινούν τα νέα χειμερινά δρομολόγια

364
Celestyal Cruises: Ξεκινούν τα νέα χειμερινά δρομολόγια

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση στο Celestyal Crystal, ενόψει του νέου χειμερινού δρομολογίου κρουαζιέρας με την ονομασία «Εκλεκτό Αιγαίο».

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή 20 σημαντικών Κινέζων tour operators, στην κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το νέο δρομολόγιο της εταιρείας, που περιλαμβάνει προορισμούς όπως Κωνσταντινούπολη, Τσανάκαλε (Αρχαία Τροία), Βόλο (Μετέωρα), Κρήτη – Ηράκλειο, Μύκονο και Σαντορίνη και να βιώσουν τη μοναδική αυτή χειμερινή κρουαζιέρα, ενώ παράλληλα το ίδιο δρομολόγιο κρουαζιέρας απήλαυσαν και 10 Αυστραλοί δημοσιογράφοι, καλύπτοντας δημοσιογραφικά την εμπειρία του ταξιδιού.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κος Κρις Θεοφιλίδης, όπου και καλωσόρισε θερμά τους εκλεκτούς καλεσμένους, τονίζοντας τις συντονισμένες κοινές προσπάθειες με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το Υπουργείο Τουρισμού για την επέκταση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, για τα νέα χειμερινά δρομολόγια της εταιρείας, καθώς εκτός από το «Εκλεκτό Αιγαίο», ξεκινά για ένα μήνα η νέα κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» με προορισμούς, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, τη Λευκωσία, τη Ρόδο και το Κουσάντασι.

Το παρών έδωσε και ο Υπουργός Τουρισμού, κος Χάρης Θεοχάρης, οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο θαλάσσιος τουρισμός και η κρουαζιέρα αποτελούν προτεραιότητα για την ελληνική κυβέρνηση», επισημαίνοντας ταυτόχρονα την βούληση για ανάπτυξη του κλάδου της καθώς η Ελλάδα είναι ιδανικός προορισμός λόγω της πολυνησίας της. Παράλληλα, η κα Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος του ΕΟΤ, δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Είναι σημαντικές οι συνέργειες για την κοινή προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της κρουαζιέρας, ο ΕΟΤ είναι ανοιχτός σε προτάσεις που θα ενισχύσουν την ελληνική κρουαζιέρα περαιτέρω».

Τέλος, την εκδήλωση έκλεισε ο νέος Πρόεδρος της Cosco/Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, κος YU Zenggang, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι μια πολύ θετική πρωτοβουλία από την Celestyal Cruises. Η Λιμενική Αρχή του Πειραιά ενθαρρύνει τις ενέργειες που στοχεύουν στην επέκταση της περιόδου κρουαζιέρας και είναι έτοιμη να καλωσορίσει περισσότερα κρουαζιερόπλοια, 365 ημέρες το χρόνο», ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη αύξησης Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.