Αναβίωση των ιστορικών Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου

Αναβίωση των ιστορικών Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου

743
Αναβίωση των ιστορικών Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου

Η ONEX SYROS SHIPYARDS ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 13:00 θα τελεστούν τα Επίσημα Εγκαίνια των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου υπό τη νέα διεύθυνση του Ομίλου ΟΝΕΧ με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Στην τελετή θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β’ και θα παραστούν πολλοί σημαντικοί παράγοντες της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων. Η εκδήλωση της τελετής των εγκαινίων θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Το βράδυ της προηγουμένης, (Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου) θα παρατεθεί δεξίωση της ONEX SYROS SHIPYARDS από κοινού με την Πρεσβεία των ΗΠΑ, για τους  επίσημους προσκεκλημένους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ερμούπολης, παρουσία της ΑΕ του Αμερικανού Πρέσβη, κ. Geoffrey Pyatt.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σαν επιστέγασμα όλων των προσπαθειών που έχει καταβάλλει η εταιρεία για την επαναλειτουργία των ιστορικών ναυπηγείων .

Η επανεκκίνηση των εργασιών των ναυπηγείων έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2018, με την ONEX να έχει στοχεύει στην εξυπηρέτηση 120 πλοίων ως το τέλος του 2019.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.