Το Propeller Club γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών

Το Propeller Club γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών

391
Το Propeller Club γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το ετήσιο δείπνο για τον εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών, το οποίο συνδιοργάνωσαν το International Propeller Club of the United States, Port of Piraeus και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Στο δείπνο παρευρέθησαν σχεδόν 400 άτομα από τον κλάδο της ναυτιλίας και του εμπορίου.

Ο Πρόεδρος του Propeller Club, κ. Κωστής Φραγκούλης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του συνεχάρη τον κ. Νικόλα Μπακάτσελο, ο οποίος εξελέγη το 2019 πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου  και εξέφρασε την επιθυμία του για μία στενή συνεργασία, υποστηρίζοντας την αποστολή του Επιμελετηρίου και την ενίσχυση των εμπορικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Ο κ. Φραγκούλης αναφέρθηκε στο ρόλο της ναυτιλίας και εξέφρασε την εκτίμησή του και το σεβασμό του προς τους ανθρώπους που εργάζονται στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

«Το να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη και να μην το λες είναι σαν να τυλίγεις ένα δώρο και να μην το δίνεις», ανέφερε ο κ. Φραγκούλης επικαλούμενος τα λόγια του William Arthur Ward.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Φραγκούλης ευχαρίστησε τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, κ. Geoffrey R. Pyatt για την πολύτιμη συμβολή του στο Propeller Club Port of Piraeus, αλλά και για την προσπάθειά του να ενισχύσει τις σχέσεις Ελλήνων και Αμερικανών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.