Αθήνα – Βιέννη: Νέα καθημερινή πτήση της Lauda

Αθήνα – Βιέννη: Νέα καθημερινή πτήση της Lauda

212
Αθήνα – Βιέννη: Νέα καθημερινή πτήση της Lauda

H Lauda εγκαινίασε πρόσφατα τις καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα. Η πρώτη πτήση της low cost εταιρείας από την Αθήνα προς τη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, με ένα Airbus A320.

Για να γιορτάσει την έναρξη του δρομολογίου, η Lauda προσφέρει μια ακαταμάχητη προσφορά από την Αθήνα – 19,99 € (απλή μετάβαση) προς τη Βιέννη. Μπορείτε να αναζητήσετε και να κάνετε κράτηση για τη συνολική προσφορά της Lauda στο www.laudamotion.com ή μέσω του Lauda app μας για iOS και Android.

Ο CEO της Lauda Andreas Gruber δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη νέα, απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τη Βιέννη, πόλη από την οποία κατάγομαι και εγώ, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο προορισμών μας. Η Lauda δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να ανακαλύψουν, σε πραγματικά ακαταμάχητες τιμές, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο».

Η Lauda είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία και ιδρύθηκε το 2018 από τον θρύλο της Αυστρίας, το Niki Lauda. Σήμερα ο στόλος της περιλαμβάνει 22 αεροσκάφη Airbus 320, σε 4 βάσεις: στη Βιέννη, στο Ντίσελντορφ, στη Στουτγάρδη και στην Πάλμα της Μαγιόρκα. Η αυστριακή εταιρεία πετά σε περισσότερους από 90 προορισμούς σε 30 χώρες. Το 2020, η Lauda θα διαχειρίζεται 36 Αirbus 320.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.