Atlas Ship Supply: 40 χρόνια από τη γέννησή της

Atlas Ship Supply: 40 χρόνια από τη γέννησή της

348
Atlas Ship Supply: 40 χρόνια από τη γέννησή της

Στις 13 Οκτωβρίου, γιορτάστηκαν τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ATLAS Ship Supply. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε έναν πολύ όμορφο χώρο, με θέα τον Βόσπορο, βραβεύτηκαν υπάλληλοι που εργάζονται στην εταιρεία 10, 20, 30 χρόνια.

Η Ιστορία της ATLAS ξεκινάει το 1979, όταν ο νεαρός και τότε, στους επιχειρηματικούς κύκλους, Γεώργιος Αλεξ. Σαρρής, στα 22 του χρόνια, αποφασίζει να υλοποιήσει το όνειρό του και να δημιουργήσει το πρώτο επαγγελματικό του άνοιγμα, ιδρύοντας μία Ναυτιλιακή Τροφοδοτική Εταιρία.

Στις μέρες μας συναντώνται στην Εταιρεία δύο γενεές και στο πλευρό του κ. Γεώργιου Σαρρή βρίσκεται ο γιος του κ. Αλέξης Γ. Σαρρή, ο οποίος είναι ο Executive Director της ATLAS. Μαζί με το υπόλοιπο καταξιωμένο, επίσης, Διευθυντικό Προσωπικό, αλλά και τους Υπαλλήλους γραφείου, αποθήκης και των προσώπων που παραδίδουν τα εμπορεύματα στα Πλοία, συμβάλουν για την ομαλή λειτουργία της Εταιρείας και την σωστή συνεργασία με τους πελάτες.

Αναμφίβολα ο δρόμος για τους κ. Γεώργιο και Αλέξη Σαρρή είναι μακρύς και απαιτητικός, ωστόσο με υπομονή και εργατικότητα οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται και οι κόποι ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο.

Ως εκ τούτου, η εμπειρία του παρελθόντος θα αποτελέσει οδηγό για τις απαιτητικές εξελίξεις του μέλλοντος πάντα με γνώμονα το όραμα και τις αξίες της ATLAS Ship Supply.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.