Τα 100 χρόνια της γιορτάζει η KLM

Τα 100 χρόνια της γιορτάζει η KLM

79
Τα 100 χρόνια της γιορτάζει η KLM

Τα 100 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM, η παλαιότερη αεροπορική που συνεχίζει να λειτουργεί με την αρχική της ονομασία έως και σήμερα.

Το γεγονός γιορτάστηκε με μια φαντασμαγορική εκδήλωση, παρουσία του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών Wopke Hoesktra, πελατών, συνεργατών, στελεχών της Air France-KLM και προσωπικού της εταιρείας.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορική εξέλιξη της KLM και τον ρόλο που διαδραμάτισε στη διεθνή πολιτική αεροπλοΐα.

Ο πρόεδρος και CEO της KLM, Pieter Elbers, δήλωσε: «Το γεγονός ότι γιορτάζουμε την 100ή επέτειο δεν είναι μόνο η επιβεβαίωση ενός αιώνα επιτυχημένου επιχειρείν, καινοτομίας και εμπορίου, αλλά και η πίστη που έχουν δείξει στην KLM οι πελάτες και οι προμηθευτές μας. Είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που ξεκίνησε συνεργασίες και συμμαχίες με άλλες αεροπορικές, με μεγάλο αριθμό εταιρειών από πολλές χώρες να ακολουθούν το παράδειγμά μας. Το γεγονός αυτό έφερε κοντά εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.