West of England: 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

West of England: 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

454
West of England: 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Τα 50 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα γιόρτασε ο αλληλασφαλιστικός οργανισμός West of England.

Tην δεξίωση που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα τίμησαν με την παρουσία τους τίμησαν με την παρουσία τους προηγούμενα και υφιστάμενα Μέλη του Club καθώς και εκπρόσωποι του ΔΣ.

Το γραφείο του West of England στην Ελλάδα ξεκίνησε να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναπτύσσεται σταθερά στα τέλη του 1970. Σήμερα στο τιμόνι του Club βρίσκεται ο Ian Clarke, Head of Claims & Regional Director (Hellas), ενώ το γραφείο απασχολεί 15 εργαζόμενους παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλισης για περίπου το 1/4 των Μελών του.

48726379251_1205880fb0_h

Στην πραγματικότητα η σύνδεση του West of England με την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα μετρά πάνω από 50 χρόνια ζωής. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το Club έχει συνεργαστεί με ηγέτιδες ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια , γεγονός που το κάνει να αισθάνεται περήφανο.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται στο ΔΣ του West of England από τους: Στέλιος Ιωάννου, Βασίλης Μπακολίτσας, Θανάσης Μαζαράκης και Δήμητρα Δάνδολου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.