Φλερτ Μόσχας-Τόκιο στις συνδυασμένες μεταφορές

Φλερτ Μόσχας-Τόκιο στις συνδυασμένες μεταφορές

63
Φλερτ Μόσχας-Τόκιο στις συνδυασμένες μεταφορές

Η Russian Railways προσβλέπει στο να μειώσει σημαντικά τους χρόνους μεταφοράς εμπορευμάτων μέσω του σιδηροδρομικού της δικτύου προς την Ιαπωνία, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τον όγκο αποστολών προς την χώρα της Ανατολικής Ασίας.

Η μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων από το δυτικό τμήμα της Ιαπωνίας μέσω του δικτύου ρωσικής διαχειρίστριας εταιρείας, αυξήθηκε κατά σχεδόν 11% πέρσι καθώς ήδη ο χρόνος μεταφοράς τους μειώθηκε στις 19 μέρες. Μάλιστα η Russian Railways επιθυμεί να μειώσει τον αριθμό αυτό στις 11-14 ημέρες.

Ο Oleg Belozyorov, γενικός διευθυντής της Russian Railways ανέφερε σε διεθνή μέσα ότι η εταιρεία ήδη έχει μειώσει το χρόνο μεταφοράς εμπορευμάτων μέσω του δικτύου της σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους Ιάπωνες εξαγωγείς.

Ο ρωσικός μεταφορέας έχει ξεκινήσει πιλοτικά προγράμματα για τη μείωση του χρόνου διεκπεραίωσης διαδικασιών μέσω της ανάπτυξης ηλεκτρονικών συστημάτων αλλά και τερματικών σταθμών στην Αγία Πετρούπολη με τη συμβολή του ιαπωνικού υπουργείου Μεταφορών.

Tα αναπτυξιακά σχέδια της Russian Railways δεν σταματούν εδώ καθώς πριν δύο εβδομάδες η ρωσική εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ του Γιαντάι της Κίνας και του Ντούισμπουργκ της Γερμανίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.