Μείωση των ναυτικών ατυχημάτων στο λιμάνι της Σιγκαπούρης

Μείωση των ναυτικών ατυχημάτων στο λιμάνι της Σιγκαπούρης

157
Μείωση των ναυτικών ατυχημάτων στο λιμάνι της Σιγκαπούρης

Μείωση του αριθμού των ατυχημάτων στο λιμάνι της Σιγκαπούρης καταγράφουν τα στατιστικά στοιχεία των αρχών του 2ου σημαντικότερου λιμένα παγκοσμίως, κατά τα δέκα τελευταία χρόνια.

Ο αριθμός των σοβαρών ατυχημάτων είναι πλέον μικρότερος των 0,12 ατυχημάτων για κάθε 100.000 πλοία που κινούνται στο λιμάνι, αισθητά μικρότερος με τον αντίστοιχο αριθμό 0,8 για το έτος 2009.

Η ανακοίνωση του θετικού αυτού αποτελέσματος έγινε δια στόματος του Υπουργού Μεταφορών της Σιγκαπούρης Lam Pin Min, κατά τη διάρκεια των εργασιών στην 4η Διεθνή Σύνοδο Safety@Sea που διεξήχθη στη χώρα της ΝΑ Ασίας.

Ο αξιωματούχος της Σιγκαπούρης συνεχάρη την ναυτιλιακή κοινότητα της χώρας του για τη σημαντική βελτίωση που έχει επιτευχθεί στον τομέα της ασφάλειας για το λιμάνι της Σιγκαπούρης. Επιπλέον, ο κ. Lam Pin Min αναφέρθηκε στη χρήση της τεχνολογίας και των ψηφιακών εργαλείων που μπορούν να συνδράμουν περισσότερο στην ασφάλεια της ναυτιλίας, παρέχοντας στους ναυτικούς περισσότερη και καλύτερη πληροφόρηση και προειδοποιήσεις για πιθανά ατυχήματα.

Φωτό: Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.