Ενίσχυση της συνεργασίας MacGregor-COSCO Shipping

Ενίσχυση της συνεργασίας MacGregor-COSCO Shipping

123
Ενίσχυση της συνεργασίας MacGregor-COSCO Shipping

Η εταιρεία MacGregor, μέλος του ομίλου Cargotec, και η κινεζική ναυτιλιακή εταιρεία COSCO Shipping αποφάσισαν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους, υπογράφοντας μια νέα συμφωνία-πλαίσιο, βάσει της οποίας η MacGregor θα παρέχει ανταλλακτικά και υπηρεσίες επισκευών εξοπλισμού στα περισσότερα από 1000 πλοία της COSCO Shipping.

Ο John Carnall, Senior Vice President, Global Lifecycle Support της MacGregor, ανέφερε: «Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με την COSCO Shipping. Η συγκεκριμένη συμφωνία-πλαίσιο στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση του εύρους των υπηρεσιών υποστήριξης που παρέχονται στην COSCO Shipping και επιπλέον θα επιτρέψει την αποτελεσματικότερη πρόβλεψη των αποθεμάτων σε ολόκληρο τον στόλο».

Η εν λόγω συμφωνία με την COSCO υπεγράφη μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα αφότου η MacGregor έλαβε έγκριση από την κινεζική ρυθμιστική αρχή ανταγωνισμού για την απόκτηση των θαλάσσιων και υπεράκτιων δραστηριοτήτων του TTS Group, διευρύνοντας έτσι το αποτύπωμα της στην Κίνα.

Φωτό: Oldiefan/Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.