Σε κατάσταση συναγερμού το Χονγκ Κονγκ

    252
    Σε κατάσταση συναγερμού το Χονγκ Κονγκ

    Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Χονγκ Κονγκ, αλλά και το Βιετνάμ, καθώς τα τελευταία 24ωρα ισχυροί άνεμοι πνέουν στην ευρύτερη περιοχή με σοβαρό το ενδεχόμενο τροπική καταιγίδα ακόμα και τυφώνας να «χτυπήσει» την περιοχή τις επόμενες ημέρες.

    Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία του Χονγκ Κονγκ μια τροπική καταιγίδα, η οποία ξεκίνησε να σχηματίζεται 500 χλμ. νότια του Χονγκ Κονγκ προσεγγίζει επικίνδυνα τις ακτές της επαρχίας Guangdong.

    Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής καθώς εκτιμάται ότι από σήμερα οι άνεμοι που θα πνέουν στην περιοχή σταδιακά θα γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της South China Morning Post, από την πορεία και την ένταση της τροπικής καταιγίδας τις επόμενες ώρες θα εξαρτηθεί εάν η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία του Χονγκ Κονγκ εκδώσει προειδοποιητικό σήμα κατηγορίας 3 για ισχυρούς ανέμους.

    Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.