Με νέα πλοία ενισχύεται η Carnival

Με νέα πλοία ενισχύεται η Carnival

262
Με νέα πλοία ενισχύεται η Carnival

Το νεότερο πλοίο της Carnival Corporation, το «Carnival Panorama» ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία τις θαλάσσιες δοκιμές του στην Αδριατική Θάλασσα. Το πλοίο ναυπηγήθηκε στα τέλη του 2018, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι τον Δεκέμβριο του 2019 έχοντας ως homeport το λιμάνι του Long Beach.

Να σημειωθεί ότι το «Carnival Panorama» αποτελεί το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της Carnival, το οποίο θα πραγματοποιεί κρουαζιέρας στην Δυτική Ακτή των ΗΠΑ έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια.

Το «Carnival Panorama», το οποίο ναυπηγήθηκε από τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri στην Marghera της Βενετίας, διαθέτει μήκος 322 μ., πλάτος 37 μ., και βύθισμα 8,2 μ.

Το κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 133.500 τόνων, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως και 4.008 επιβάτες, ενώ αποτελεί μαζί με τα άλλα δύο αδελφά του πλοία τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα πλοία που έχουν ναυπηγηθεί ποτέ για την Carnival.

Φωτό: Carnival

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.