ΤΕΝ: Νέο deal μακροχρόνιας ναύλωσης  

ΤΕΝ: Νέο deal μακροχρόνιας ναύλωσης  

1096
ΤΕΝ: Νέο deal μακροχρόνιας ναύλωσης  

H Tsakos Energy Navigation (ΤΕΝ) συνεχίζει ακάθεκτη την πολιτική της για μακροχρόνιες ναυλώσεις πλοίων της, δίδοντας παράλληλα μεγάλη έμφαση στην θαλάσσια ασφάλεια.

Πιο συγκεκριμένα χθες Τετάρτη 10 Ιουλίου η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρεία ανακοίνωσε ότι ένα Suezmax tanker της, το οποίο την τρέχουσα περίοδο δραστηριοποιείται στην spot αγορά, ναυλώθηκε σε μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενέργειας, για ένα χρονικό διάστημα 36 μηνών. Ωστόσο δεν αποκαλύπτεται το όνομά της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα αναμενόμενα έσοδα της TEN από την εν λόγω συμφωνία αναμένεται να αγγίξουν τα $23 εκατ.

Πέραν της συμφωνίας ο κ. Γεώργιος Σαρόγλου, COO της ΤΕΝ, αναφέρθηκε και στη διάσωση ενός καναδέζικου skipper στον βόρειο Ατλαντικό, στην οποία συμμετείχαν ο πλοίαρχος και μέλη του κατώτερου πληρώματος του «Stavanger TS» σε συνεργασία με την αμερικανική ακτοφυλακή. «Η ασφάλεια στη θάλασσα παραμένει κορυφαία προτεραιότητα για την ΤΕΝ και θα θέλαμε να συγχαρούμε τόσο τον πλοίαρχο όσο και τα μέλη του κατώτερου πληρώματος τουStavanger TS για την δράση τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαρόγλου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.