SQLearn: Ηγετική θέση διεθνώς στο e-learning

SQLearn: Ηγετική θέση διεθνώς στο e-learning

294
SQLearn: Ηγετική θέση διεθνώς στο e-learning

Η SQLearn ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με την έκθεση του Zion Market Research, συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες εταιρείες παραγωγής εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας στο e-learning παγκοσμίως. Στην έκθεση αυτή εκτός της SQLearn συμπεριλαμβάνονται κι άλλες εταιρείες υψηλού κύρους, όπως οι Avantis Systems, eLearning Studios, Enlighten, Google, Immerse, LearnBrite, Lenovo, MOOC Solutions, Oculus VR κ.ά.

Tο Zion Market Research με την έκθεση : “E-Learning Virtual Reality Market by Component and By Application: Global Industry Perspective, Comprehensive Analysis, and Forecast, 2018–2027”, διαπιστώνει ότι η παγκόσμια αγορά εικονικής πραγματικότητας στο e-learning κυμάνθηκε γύρω στα 60 εκατομμύρια δολάρια το 2018 και αναμένεται να φτάσει τα 1,478 εκατομμύρια το 2027, με την SQLearn να βρίσκεται στη λίστα των εταιρειών που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο, στο συγκεκριμένο τομέα.

untitled

Στοχεύοντας στην παροχή διαδραστικών εκπαιδευτικών λύσεων, η SQLearn προχώρησε στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη εφαρμογών Εικονικής Πραγματικότητας (VR), που μετατρέπουν την κατάρτιση στη ναυτιλία σε μία ζωντανή εμπειρία. Η SQLearn, στο πλαίσιο των υπηρεσιών της για τη ναυτιλία, δημιούργησε αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο του Real Dolphin, που συνδυάζει την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας με τις καινοτόμες λύσεις που παρέχει το e- learning. Ο συνδυασμός της εικονικής πραγματικότητας με την ηλεκτρονική μάθηση έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε βιομηχανίες που απαιτούν εξοικείωση με καταστάσεις που θα ήταν επικίνδυνες, δαπανηρές ή ακόμη και αδύνατες να προσομοιωθούν στην πραγματική ζωή.

Φωτό: SQLearn

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.