Βραβείο αριστείας στην Arcadia Shipmanagement

Βραβείο αριστείας στην Arcadia Shipmanagement

1180
Βραβείο αριστείας στην Arcadia Shipmanagement

Στις 4 Ιουνίου 2019 ο ABS βράβευσε την Arcadia Shipmanagement με το «2018 Outstanding PSC Achievement Award» για τις εξαιρετικές επιδόσεις της κατά την διάρκεια επιθεωρήσεων στα πλοία της από επιθεωρητές PSC σε παγκόσμιο επίπεδο το 2018.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ναυτιλιακή εταιρεία λαμβάνει από τον ABS τέτοιου είδους διάκριση, όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Arcadia Shipmanagement.

Ο πρόεδρος και CEO του ABS, κ. Christopher J. Wiernicki, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επεσήμανε ότι «αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η Arcadia Shipmamanagement οι οποίες διακρίνονται από υψηλά πρότυπα ασφάλειας, ενώ είμαστε πολύ ευτυχείς που βραβεύουμε την εταιρεία με το συγκεκριμένο βραβείο για την άριστη επίδοσή της».

Ο ίδιος προσέθεσε ότι πρόκειται για την καλύτερη επίδοση σε αυτήν την κατηγορία που έχει καταγραφεί ποτέ από ναυτιλιακή εταιρεία που διαχειρίζεται στόλο ανάλογου μεγέθους.

Οι επιδόσεις της εταιρείας αποδεικνύουν τον συνδυασμό μιας έντονης κουλτούρας ασφαλείας που διαθέτει η εταιρεία και της επίτευξης επιδόσεων παγκοσμίων επιπέδων, σύμφωνα με τον κ. Wiernicki, ενώ η επιτυχία της εταιρείας αποτελεί απόρροια ομαδικής δουλειάς, η οποία παρακινείται από την έντονη δέσμευση από μέρους της κορυφής της ιεραρχίας της εταιρείας.

Από την πλευρά του ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, παραλαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους της Arcadia τόνισε ότι για 20 χρόνια η εταιρεία παρέχει άψογες υπηρεσίες διαχείρισης δεξαμενοπλοίων, επισημαίνοντας την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι αναγνωρίζονται οι επιδιώξεις της εταιρείας στον τομέα της διαχείρισης των πλοίων. Ο κ. Αγγελόπουλος στο πλαίσιο της ομιλίας του θέλησε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους στην Arcadia για το πάθος τους, τον επαγγελματισμό τους καθώς και για τις ναυτικές τους δεξιότητες οι οποίες έχουν συμβάλει στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Κατά την διάρκεια του 2018 εκτιμάται ότι πραγματοποιήθηκαν 34 επιθεωρήσεις σε δεξαμενόπλοια της Arcadia από επιθεωρητές PSC παγκοσμίως. Από τις συνολικές επιθεωρήσεις που πραγματοποιήθηκαν καταγράφηκαν μόλις δύο παρατηρήσεις και καμία κράτηση πλοίων, αντιπροσωπεύοντας χαμηλό ρεκόρ για ναυτιλιακή εταιρεία διαχείρισης δεξαμενόπλοιων παγκοσμίως.

foto 1 Arcadia Award

Φωτό: Arcadia Shipmanagement

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.