Export Summit VII: Προς την ενίσχυση της θαλάσσιας οικονομίας

Export Summit VII: Προς την ενίσχυση της θαλάσσιας οικονομίας

51
Export Summit VII: Προς την ενίσχυση της θαλάσσιας οικονομίας

Σε συνέχεια των έξι προηγούμενων ιδιαίτερα επιτυχημένων συνεδρίων, φέτος ο ΣΕΒΕ διοργανώνει το Export Summit VII με θέμα “Fostering Maritime Economy”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου στο Porto Palace Hotel στην Θεσσαλονίκη.

Η κυριαρχία της θαλάσσιας μεταφοράς εμπορευμάτων, ο κύκλος εργασιών της παγκόσμιας αγοράς ναυτιλιακού εξοπλισμού και η εξέχουσα θέση της ελληνικής ναυτιλίας διεθνώς καθιστούν ιδιαίτερα σημαντική και επίκαιρη την επιλογή του θέματος του Export Summit VII.

Tο φετινό συνέδριο έχει στόχο την ανάπτυξη της διασύνδεσης της ναυτιλίας και των συναφών κλάδων με την ελληνική βιομηχανία, το εμπόριο και τις υπηρεσίες.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα καλύψει πολλές πτυχές της θαλάσσιας οικονομίας (ναυτιλία σε όλες τις μορφές της, ναυτιλιακό εξοπλισμό, τεχνολογία, παροχή υπηρεσιών, κ.λπ.) έτσι ώστε να παρουσιαστεί η υφιστάμενη κατάσταση και να γίνει αντιληπτή η τεράστια δυναμική και προοπτική ανάπτυξης παραγωγής προϊόντων και παροχής υπηρεσιών με προορισμό την παγκόσμια ναυτιλία και τη θάλασσα ευρύτερα.

Για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Φωτό: ΟΛΘ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.