Η International® οδηγεί τις εξελίξεις

Η International® οδηγεί τις εξελίξεις

87
Η International® οδηγεί τις εξελίξεις

Η International® και η AkzoNobel, δημιουργοί των Intersleek 1100SR® και Intercept 8500®, διοργάνωσαν εκδήλωση στην Αθήνα, για την επίδραση των υφαλοχρωμάτων στην απόδοση των πλοίων. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott, παρευρέθηκε ο Managing Director, Marine Europe της International®, κ. Dick Velings, ο οποίος και επεσήμανε, κατά την εναρκτήρια ομιλία του, την δέσμευση της εταιρείας προς την ελληνική αγορά.

Όπως ο ίδιος τόνισε “η ελληνική ναυτιλιακή αγορά αποτελεί τον μεγαλύτερο παίκτη παγκοσμίως, καταγράφοντας σημαντική άνοδο και πραγματοποιώντας μεγάλες επενδύσεις την τελευταία δεκαετία. Δεσμευόμαστε να επενδύσουμε στο προσωπικό μας στην Ελλάδα, σε νέες τεχνολογικές λύσεις προκειμένου να βοηθήσουμε τους πλοιοκτήτες να διαχειριστούν τα πλοία πιο αποδοτικά και με πιο βιώσιμο τρόπο, ενώ οικοδομούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με βασικούς παίκτες της αγοράς”.

Από την μεριά του ο δρ Barry Kidd, ειδικός σε θέματα υδροδυναμικής και απόδοσης πλοίων στην International®, αναφέρθηκε στην πρόβλεψη της απόδοσης των καυσίμων καθώς και στην επίδραση που μπορεί να έχει η επιλογή των υφαλοχρωμάτων στην απόδοση του πλοίου. Η International® ανέπτυξε το Intertrac Perform, ως μέρος της ψηφιακής υπηρεσίας Intertrac Suite, το οποίο είναι ένα ανεξάρτητο εργαλείο βασισμένο στο ISO19030 και έχει ως στόχο να υποστηρίζει τους πλοιοκτήτες και τους διαχειριστές στην παρακολούθηση της απόδοσης των πλοίων σε πραγματικό χρόνο. “Το συγκεκριμένο εργαλείο επιτρέπει στους διαχειριστές να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων σχετικά με την απόδοση, και αποδεικνύει τα εμφανή οφέλη που έχουν στο συνολικό κόστος, τα κορυφαίας ποιότητας ναυτιλιακά χρώματα Intersleek®, Intercept® και Intersmooth®”, σύμφωνα με τον δρ Kidd.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.