H Diana Shipping σε κερδοφόρα τροχιά

H Diana Shipping σε κερδοφόρα τροχιά

949
H Diana Shipping σε κερδοφόρα τροχιά

Κέρδη ύψους $3 εκατ. το α’ τρίμηνο του 2019 έναντι ζημιών ύψους $3,1 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2018 κατέγραψε η Diana Shipping όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Από την άλλη, τα έσοδα της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρείας από τις χρονοναυλώσεις πλοίων κατά το ίδιο διάστημα ανήλθαν στα $60,3 εκατ. συγκριτικά με τα $48,4 εκατ. του α’ τριμήνου του 2018. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η αύξηση αυτή προήλθε από τους αυξημένους μέσους ναύλους τους οποίους πέτυχε η εταιρεία για τα πλοία της κατά το χρονικό αυτό διάστημα ενώ η αύξηση αυτή αντισταθμίστηκε εν μέρει από τα μειωμένα έσοδα λόγω της πώλησης δύο πλοίων τον Δεκέμβριο του 2018.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο στόλος της Diana Shipping απαρτίζεται από 45 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου (4 Newcastlemax, 14 Capesize, 5 Post-Panamax, 5 Kamsarmax και 17 Panamax)

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.