Ικανοποιημένη η Αγγελική Φράγκου από την πορεία της Navios Partners

Ικανοποιημένη η Αγγελική Φράγκου από την πορεία της Navios Partners

569

Tα οικονομικά της αποτελέσματα για το α΄τρίμηνο του 2019, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, ανακοίνωσε πρόσφατα η Navios Maritime Partners L.P.

Ειδικότερα η Αγγελική Φράγκου, η οποία ηγείται της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρείας, δήλωσε ευχαριστημένη για τις οικονομικές επιδόσεις της Navios Partners κατά το α’ τρίμηνο, διάστημα κατά το οποίο κατέγραψε έσοδα $46,8 εκατ. και Προσαρμοσμένα Κέρδη προ Φόρων, Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) $22,7 εκατ.

Παράλληλα η κα. Φράγκου σημείωσε ότι κατά το εν λόγω διάστημα οι ναύλοι για τα πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από το τραγικό περιστατικό της κατάρρευσης φράγματος της Vale στη Βραζιλία.

Τέλος σε ό,τι αφορά τα τωρινά επίπεδα ναύλων στην spot αγορά των Capesizes, τα οποία ανέρχονται στα $11,182, η κα. Φράγκου ανέφερε ότι παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 90% σε σύγκριση με αυτά του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.