Πιστή στην περιβαλλοντική της στρατηγική η MSC Group

Πιστή στην περιβαλλοντική της στρατηγική η MSC Group

103
Πιστή στην περιβαλλοντική της στρατηγική η MSC Group

Η MSC Group ανακοίνωσε ότι αποτελεί το νέο μέλος της NAMEPA (North American Marine Environment Protection Association), στο πλαίσιο της δέσμευσής της να προωθήσει την αειφόρο ανάπτυξη στη ναυτιλία.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της MSC, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις και τις αλλαγές που αντιμετωπίζει σήμερα η εταιρεία, η προσέγγισή της δεν αλλάζει αναφορικά με το πάθος της για την θάλασσα και την διαφύλαξη της ναυτιλιακής κληρονομιάς.

Ως εκ τούτου η MSC παραμένει πιστή στην δέσμευσή της ως προς την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, επενδύοντας σε προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, φιλικά προς το περιβάλλον.

Όπως επισημαίνει ο κ. Bud Darr, Executive Vice President, Maritime Policy and Government Affairs της MSC Group, ο όμιλος έχει επικεντρωθεί σε επενδύσεις για τη μείωση των εκπομπών αέριων ρύπων από τα πλοία, με στόχο την καλύτερη ενεργειακή και λειτουργική τους απόδοση.

Φωτό: Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.