Τι συζητήθηκε στην 37η Τακτική Γενική Συνέλευση της HELMEPA

Τι συζητήθηκε στην 37η Τακτική Γενική Συνέλευση της HELMEPA

177
Τι συζητήθηκε στην 37η Τακτική Γενική Συνέλευση της HELMEPA

Την Τετάρτη 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 37η Τακτική Γενική Συνέλευση της HELMEPA, την οποία φιλοξένησε και η εταιρεία CERES.

Προήδρευσε ο Δρ. Γ. Γράτσος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της HELMEPA, με Γραμματείς τον κ. Σ. Σερέμελη της Majestic International Cruises Inc. και τον κ. Μ. Φραγκιά της S. Livanos Hellas S.A. Τη Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους το Ιδρυτικό Μέλος κ. Ανδρέας Ποταμιάνος και τα Επίτιμα Μέλη, Δρ. Ματθαίος Λως και κ. Νικόλαος Τσαβλίρης.

Στo χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχαρίστησε την φιλοξενούσα εταιρεία και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της HELMEPA το 2018, τις οποίες παρουσίασε στη συνέχεια αναλυτικά ο Γενικός Διευθυντής κ. Δ. Κ. Μητσάτσος. Ο Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ν. Μπαφαλούκος περιέγραψε την οικονομική κατάσταση κατά το 2018 και οι ελεγκτές Moore Stephens, παρουσίασαν τον ισολογισμό του περασμένου έτους.

Τα Μέλη της Συνέλευσης ενέκριναν ομόφωνα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, ενώ με παρεμβάσεις τους εγκωμίασαν το έργο της HELMEPA και τόνισαν την ανάγκη να επεκταθεί η εθελοντική αυτή πρωτοβουλία στην ευρύτερη ναυτιλιακή κοινότητα. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος κ. Ι. Ξυλάς ανέφεραν στο σημείο αυτό ότι το Δ.Σ. πραγματοποιεί έρευνα για την προσέλκυση νέων Μελών, της οποίας τα αποτελέσματα, όταν προκύψουν, θα παρουσιαστούν σε προσεχή Συνέλευση.

Φωτό: helmepa.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.