Συνεργασία ABS και Mission Secure για την ανάπτυξη λύσεων στον τομέα της...

Συνεργασία ABS και Mission Secure για την ανάπτυξη λύσεων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας

97
Συνεργασία ABS και Mission Secure για την ανάπτυξη λύσεων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας

Ο ABS Advanced Solutions (ABS) ανακοίνωσε την έναρξη μιας συνεργασίας με την εταιρεία Mission Secure™ Inc. (MSi) με στόχο την παροχή πιο ολοκληρωμένων και βελτιωμένων λύσεων προστασίας στον κυβερνοχώρο.

Με βάση την επιτυχία του FCI Cyber Risk™ Methodology, η ενσωμάτωση της πλατφόρμας της MSi παρέχει στους πελάτες του ABS σημαντικά βελτιωμένη προστασία στον κυβερνοχώρο για τα βιομηχανικά συστήματα ελέγχου που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα πλοία και στις υπεράκτιες πλατφόρμες.

Το FCI Cyber Risk™ Methodology προσφέρει στο ναυτιλιακό κλάδο έναν απλό και πρακτικό τρόπο μέτρησης και ποσοτικοποίησης των κινδύνων του κυβερνοχώρου. Η ενσωμάτωση της πλατφόρμας της MSi στο FCI Cyber Risk™, παρέχει μια ολοκληρωμένη δυνατότητα κατανόησης των κινδύνων σε συνδιασμό με συνεχή 24ωρη παρακολούθηση του δικτύου και παροχή προστατευτικών λύσεων. Η πλατφόρμα τροφοδοτείται από έναν πίνακα οργάνων που βρίσκεται πάνω στο πλοίο και βασίζεται στο cloud, ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης σε όλα τα επίπεδα.

Ο David Drescher, CEO της Mission Secure, Inc ανέφερε: “Ο συνδυασμός των υπηρεσιών του ABS για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και των κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λύσεων κυβερνοασφάλειας για βιομηχανικά συστήματα ελέγχου της MSi, παρέχει στους ιδιοκτήτες και στους φορείς εκμετάλλευσης ακριβώς αυτό που χρειάζονται σήμερα προκειμένου να ενισχύσουν τα επίπεδα προστασίας στον κυβερνοχώρο των πλοίων και των υπεράκτιων πλατφορμών τους.”

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.