Αθήνα-Βιέννη με τη Laudamotion

Αθήνα-Βιέννη με τη Laudamotion

146
Αθήνα-Βιέννη με τη Laudamotion

Aπευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βιέννη προσφέρει η Νο 1 εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία, Laudamotion. Τα καθημερινά δρομολόγια από την ελληνική προς την αυστριακή πρωτεύουσα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2019.

Όπως δήλωσε ο  Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Andreas Gruber: «Τα δρομολόγιά μας αποδίδουν, γιατί έχουμε την κατάλληλη προσφορά για τους πελάτες που ενδιαφέρονται για το ύψος των τιμών. Συγκεκριμένα, με τα νέα μας Leisure routes, είμαι σίγουρος ότι η κίνηση θα αυξηθεί στη νέα απευθείας σύνδεση προς/από τη Βιέννη».

Να σημειωθεί ότι για το 2019/2020 αναμένεται ότι περισσότεροι από 6 εκατομμύρια επιβάτες θα ταξιδέψουν σε περισσότερους από 90 προορισμούς με ένα από τα 122 δρομολόγια της εταιρείας, η οποία εδρεύει κεντρικά στη Βιέννη και επικεντρώνεται επίσης στην ισχυρή ανάπτυξη των βάσεών της σε Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη και Πάλμα. H εταιρεία έχει πάρει το όνομά της από τον ιδρυτή της Niki Lauda, ο οποίος την ίδρυσε το Μάρτιο 2018.

Το πλήρες πρόγραμμα προσφορών και πτήσεων της Laudamotion βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο: www.laudamotion.com.

Φωτό: Laudamotion

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.