Ακόμα ένα μεγαθήριο κρουαζιερόπλοιο για την Royal Caribbean

Ακόμα ένα μεγαθήριο κρουαζιερόπλοιο για την Royal Caribbean

237
Ακόμα ένα μεγαθήριο κρουαζιερόπλοιο για την Royal Caribbean

Η μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο, η Royal Caribbean, προχώρησε σε μία νέα παραγγελία για τη ναυπήγηση ενός έκτου κρουαζιερόπλοιου Oasis- class.

Η ναυπήγηση του κρουαζιερόπλοιου, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, θα πραγματοποιηθεί από τα γαλλικά ναυπηγεία Chantiers de l’Atlantique, ενώ το πλοίο αναμένεται να είναι έτοιμο προς παράδοση το φθινόπωρο του 2023.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο θα αποτελέσει αδελφό πλοίο των «Symphony of the Seas», «Harmony of the Seas», «Allure of the Seas» και «Oasis of the Seas», τα οποία αποτελούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα κρουαζιερόπλοια του κόσμου.

Ο Πρόεδρος και CEO της Royal Caribbean Cruises Ltd. κ. Richard D. Fain, επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη παραγγελία για τη ναυπήγηση του νέου κρουαζιερόπλοιου της εταιρείας αντιπροσωπεύει τις εξαιρετικές επιδόσεις της κατηγορίας Oasis, ενώ επισφραγίζει την πολυετή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Royal Caribbean και Chantiers de l’Atlantique.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο αναμένεται να αποτελέσει το 23ο πλοίο που ναυπηγούν τα Chantiers de l’Atlantique για την Royal Caribbean.

Φωτό: Pixabay

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.