Ο ρόλος Ελλάδας- ΗΠΑ σε έναν κόσμο που αλλάζει

Ο ρόλος Ελλάδας- ΗΠΑ σε έναν κόσμο που αλλάζει

116
Ο ρόλος Ελλάδας- ΗΠΑ σε έναν κόσμο που αλλάζει

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) οργανώνει εκδήλωση και δημόσια συζήτηση με θέμα: «Η Προστιθέμενη Γεωπολιτική Αξία της Ελλάδας και οι Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις: Προκλήσεις και Ευκαιρίες».

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, Υπουργός Εξωτερικών, καθώς και ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β Αθηνών, Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας. Την δημόσια συζήτηση θα προλογίσει ο κ. Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, ενώ το «παρών» θα δώσει με τοποθέτησή του και ο κ. Geoffrey R. Pyatt, Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα.

Στην δημόσια συζήτηση που διοργανώνει το ΕΛΙΑΜΕΠ και συντονίζει ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής, θα συμμετέχουν, επίσης, οι: Θάνος Βερέμης, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ, Αριστοτελία Πελώνη, Δημοσιογράφος, Διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων, και Γιώργος Πρεβελάκης, Καθηγητής Γεωπολιτικής, Πανεπιστήμιο Pantheon-Sorbonne.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00-20:00 στο ξενοδοχείο Hilton (αίθουσα Τερψιχόρη – Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία, όπως και για κράτηση θέσης, πατήστε εδώ.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.