Στο τιμόνι του ΣΕΕΝ για ακόμη τρία χρόνια ο Μιχάλης Σακέλλης

Στο τιμόνι του ΣΕΕΝ για ακόμη τρία χρόνια ο Μιχάλης Σακέλλης

167
Στο τιμόνι του ΣΕΕΝ για ακόμη τρία χρόνια ο Μιχάλης Σακέλλης

Ο Μιχάλης Σακέλλης επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΝ και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή θητεία. Κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ την 12η Φεβρουαρίου 2019, συγκροτήθηκε σε σώμα και κατανεμήθηκαν τα αξιώματα στα νέα μέλη ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μιχάλης Σακέλλης,

Αντιπρόεδρος Κρουαζιέρας: Ανδρέας Ποταμιάνος,

Αντιπρόεδρος Ακτοπλοΐας: Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης,

Αντιπρόεδρος Διεθνών Πλόων: Σπύρος Πασχάλης,

Γενικός Γραμματέας: Αδαμάντιος Κρασανάκης, Ταμίας: Ιωάννης Δεπάστας,

Μέλη (με αλφαβητική σειρά): Απέργης Ευστράτιος, Γελασάκης Αντώνιος, Θεοδωράτος Διονύσιος, Καβαλλιέρος Νικόλαος, Μιχαήλ Μιχαήλ, Παναγιωτάκης Θεολόγος.

Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Μιχάλης Σακέλλης ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΕΕΝ και τα μέλη του ΔΣ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του. Παράλληλα ο κ. Σακέλλης σημείωσε ότι  τα πολλά θέματα που παραμένουν ανοικτά, προϋποθέτουν μεγάλη προσπάθεια και συντονισμένες δράσεις απ’ όλα τα μέλη του ΣΕΕΝ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.