Τα νέα μέλη της υποδέχθηκε η ACCA Ελλάδος

Τα νέα μέλη της υποδέχθηκε η ACCA Ελλάδος

466
Τα νέα μέλη της υποδέχθηκε η ACCA Ελλάδος
Η Συμβουλευτική Επιτροπή της ACCA Ελλάδος.

Η ACCA Ελλάδας διοργάνωσε τελετή υποδοχής νέων μελών με σκοπό να υποδεχτεί τα  νέα της μέλη στην μεγάλη οικογένεια της ACCA και να επιβραβεύσει όσους κατέλαβαν τις κορυφαίες θέσεις στις εξετάσεις της. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου για τα μέλη που πέτυχαν στις εξετάσεις της ACCA κατά τη διάρκεια του 2018.

Τα νέα μέλη αποτελούν μέρος της παγκόσμιας κοινότητας της ACCA, η οποία σήμερα αποτελείται από περισσότερα από 208.000 μέλη και 503.000 μαθητές σε 179 χώρες. Η τελετή ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον Κον. Abdul Goffar, επικεφαλή της ACCA, Δυτικής Ευρώπης, ο οποίος υποδέχτηκε τους καλεσμένους και τα νέα μέλη στην μεγάλη οικογένεια της ACCA. Ο κ. Goffar εξήγησε ότι η Ελλάδα είναι μια αγορά ιδιαίτερης σημασίας για την ACCA. Οι συνεργάτες μας, τα μέλη και οι μαθητές μας, συμπλήρωσε, βλέπουν αυξημένη δραστηριότητα από την ACCA και αυτό σε συνδυασμό με την πιστοποίηση ACCA που αποκτούν τα μέλη μέσω του Joint Exam Scheme και τις δεξιότητες που απαιτούνται για το μέλλον, τα  μέλη και οι μαθητές από την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να τύχουν αναγνώρισης των ικανοτήτων τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην ομιλία του ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte Ελλάδος και μέλος της  ACCA, απευθύνθηκε στα νέα μέλη και τους εξήγησε την αξία του τίτλου ACCA και πώς θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της σταδιοδρομίας τους. Ενθάρρυνε δε τα νέα μέλη να εργαστούν με αξίες επαγγελματισμού και ακεραιότητας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Πρόεδρος της ACCA  κ. Robert Stenhouse, ο οποίος κατέφθασε αεροπορικώς στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην τελετή όσο και ο Πρόεδρος του ΣΟΕΛ, κ. Χαρίλαος Αλαμάνος. Μεταξύ των διακεκριμένων καλεσμένων που εκπροσώπησαν κορυφαίους οργανισμούς και κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα ήταν ο κ. Σταμάτης Δρίτσας από την SOL Crowe, η κ. Ανάλια Κόκκορη από την Deloitte, ο κ. Αντρέας Χατζηδαμιανού απο EY, η κ. Κατερίνα Κουλούρη από Grant Thornton, ο κ. Μιχάλης Κόκκινος από KPMG, ο κ. Θέμης Πολίζος από Mazars και ο κ. Νικόλαος Πεγιώτης από PwC.

Στην τελετή νέων μελών συμμετείχαν πέραν των  250 καλεσμένων, νέα μέλη της ACCA, εργοδότες, εκπρόσωποι από εκπαιδευτικά κέντρα, συνεργάτες και φοιτητές. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Global Training.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.