Τιμητική διάκριση για τον Γιάννη Κ. Χατζηπατέρα

Τιμητική διάκριση για τον Γιάννη Κ. Χατζηπατέρα

262
Τιμητική διάκριση για τον Γιάννη Κ. Χατζηπατέρα

Tον κ. Γιάννη Κ. Χατζηπατέρα, Chairman of the Board, President και CEO της Dorian LPG Ltd.  και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Dorian LPG, επέλεξε η Connecticut Maritime Association (CMA) να τιμήσει με τη διάκριση του «2019 Commodore Award».

Η CMA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον οποίο συμμετέχουν προσωπικότητες, που εκπροσωπεύουν όλους τους κλάδους της ναυτιλίας και του διεθνούς εμπορίου. Η τελετή απονομής του βραβείου θα λάβει χώρα στις 4 Απριλίου του 2019 και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου και της εμπορικής έκθεσης της Ένωσης, που θα διεξαχθεί στο Stamford, της πολιτείας του Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Να σημειωθεί ότι το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο σε σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς ναυτιλίας, που έχουν συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της CMA, Joe Gross, το διαρκές πάθος του κ. Χατζηπατέρα για την βιομηχανία και η βαθιά δέσμευσή του σε κάθε δράση που απαιτείται για την ασφαλή και επικερδή λειτουργία μίας ναυτιλιακής εταιρείας, συνιστούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.