Σημαίνουσα η κοινωνική προσφορά της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων

Σημαίνουσα η κοινωνική προσφορά της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων

399
Σημαίνουσα η κοινωνική προσφορά της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων, παρουσία 165 ατόμων, Μελών και Φίλων της Λέσχης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος της Λέσχης, καπτ. Γεώργιος Τσουρής, ο οποίος έδωσε ευχές για ένα ευτυχισμένο έτος, ενώ συγχρόνως επεσήμανε το κοινωνικό έργο της Λέσχης.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους, καθώς και για την υποστήριξή τους προς την Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων, οι:

Καπτ. Παναγιώτης Τσάκος / Tsakos Group of Companies

Δημήτριος Φαφαλιός / Fafalios Shipping S.A.

Δανάη Μπεζαντάκου / Navigator Shipping Consultants Ltd.

Hans Filipsson / The Swedish Club Greece

Aκολούθησε κέρασμα προς τους παρευρισκόμενους και κατόπιν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρρών και Οινουσσών κ. κ. Μάρκος.

Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Χίου, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και κ. Νότης Μηταράκης.

Η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων αποτελεί σωματείο που έχει ιδρυθεί το έτος 1999 με πρωταρχικό σκοπό την ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του για τις εξελίξεις, τις προοπτικές και τις τάσεις της ναυτιλίας, τη μελέτη προβλημάτων του ναυτιλιακού χώρου, τη συμβολή του στην επίλυση αυτών με τη συνεργασία των εκάστοτε αρμοδίων φορέων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς επίσης την ανάπτυξη δεσμών και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Φωτό: Ναυτικά Χρονικά

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.