Άρση του απαγορευτικού απόπλου από Πειραιά

Άρση του απαγορευτικού απόπλου από Πειραιά

53
Άρση του απαγορευτικού απόπλου από Πειραιά

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη, 8 με 9 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.

Εξασθένηση των φαινομένων σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται από αργά το απόγευμα σήμερα. Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των πλοίων από τις 3 το μεσημέρι και μετά από το λιμάνι του Πειραιά, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου, ενώ από τη Ραφήνα κανονικά θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο στις 5:30 το απόγευμα.

Από το λιμάνι του Λαυρίου το απογευματινό δρομολόγιο για Κέα δεν θα εκτελεστεί.

Κλειστές εξακολουθούν να παραμένουν οι γραμμές Ρίου- Αντιρρίου, Κυλλήνης- Ζακύνθου, Κυλλήνης-Κεφαλονιάς, Αγ. Μαρίνας -Νέων Στυρών, Καβάλας- Πρίνου και Αλεξανδρούπολης- Σαμοθράκης.

Πριν την αναχώρησή τους οι επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν ακυρώσεις η αλλαγές στα δρομολόγιά τους.

Πηγή/Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.