Καλή χρονιά εν πλώ στο M/T ARCHANGEL

    2539
    Καλή χρονιά εν πλώ στο M/T ARCHANGEL

    Το δεξαμενόπλοιο «Μ/Τ Archangel» με πλοίαρχο τον καπτ. Δημήτρη Λεμπέση από τη Θεσσαλονίκη, και Α’ μηχανικό τον Παναγιώτη Κωστόπουλο από την Αθήνα πλέει με το πλήρωμά του σήμερα, πρώτη ημέρα του 2019, στον Ινδικό Ωκεανό έμφορτο.

    Το υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιο διαχειρίζεται ο Όμιλος εταιρειών Τσάκου.

     

    Μακριά από την πατρίδα τους οι αξιωματικοί και το πλήρωμα κρατούν τις ελληνικές παραδόσεις και σήμερα γιορτάζουν, κόβοντας την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Οι φωτογραφίες από το πλοίο στην μακρινή Ανατολή, λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου, είναι οι πρώτες που έλαβαν φέτος τα Ναυτικά Χρονικά!

    Όλοι εμείς που υπηρετούμε την ελληνική ναυτιλιά με σεβασμό και αγάπη ευχαριστούμε το πλήρωμα και τον Όμιλο Τσάκου που μοιράζεται με τους αναγνώστες μας σήμερα, πρωτοχρονιά, στιγμιότυπα από τη ζωή εν πλώ.

    Σε όλους τους ναυτικούς και σε όλα τα στελέχη που υποστηρίζουν τα πλοία των Ελλήνων ευχόμαστε υγεία, καλά ταξίδια και ήρεμες θάλασσες.

    Η μεγάλη Ελληνική Ναυτιλία, οι ναυτικοί και τα πλοία μας σε όλες τις θάλασσες του κόσμου μάς κάνουν υπερήφανους.

    Καλή Πρωτοχρονιά!

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.