Χαμόγελα αισιοδοξίας για τα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία

Χαμόγελα αισιοδοξίας για τα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία

102
Χαμόγελα αισιοδοξίας για τα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία

Τα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) έλαβαν παραγγελία για τη ναυπήγηση ενός LNG carrier, χωρητικότητας 174.000 κ.μ., το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο προς παράδοση το 2021.

Το εν λόγω πλοίο αποτελεί το 18ο LNG carrier που δέχεται ως παραγγελία για ναυπήγηση φέτος η DSME, ενισχύοντας αριθμητικά αλλά και σε αξία το βιβλίο παραγγελιών της, το οποίο ανέρχεται σήμερα σε 47 πλοία, συνολικής αξίας $6,81 δις.

H DSME έχει κατορθώσει να αγγίξει το 93% του ετήσιου στόχου που είχε θέσει για το 2018.

Σε ό,τι αφορά την Hyundai Heavy Industries η συνολική αξία των παραγγελιών που έλαβε εντός του 2018 ανήλθε σε $13,4 δις, ξεπερνώντας τον στόχο που είχε θέσει για το τρέχον έτος ($13,2 δις).

Επιπλέον η Samsung Heavy Industries κατόρθωσε να αγγίξει το 70% του ετήσιου στόχου της ($8,2 δις), σύμφωνα με το Yonhap News Agency.

Εντός του 2018 εκτιμάται ότι οι συνολικές παραγγελίες που έλαβαν τα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία σημείωσαν αύξηση της τάξης του 20% συγκριτικά με πέρυσι.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.