Φιλόδοξο το αναπτυξιακό πρόγραμμα της MSC Cruises

Φιλόδοξο το αναπτυξιακό πρόγραμμα της MSC Cruises

115
Φιλόδοξο το αναπτυξιακό πρόγραμμα της MSC Cruises

Η MSC Cruises έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να αποκτήσει την Trieste Adriatic Marine Initiatives (TAMI), εταιρεία η οποία διαχειρίζεται τον τερματικό σταθμό εξυπηρέτησης κρουαζιερόπλοιων Trieste Terminal Passeggeri (TTP). Παράλληλα η MSC Cruises στοχεύει να καταστήσει από το καλοκαίρι του 2020 το λιμένα της Τεργέστης home port για ορισμένα κρουαζιερόπλοιά της.

Η συγκεκριμένη επένδυση αναμένεται να συμβάλει στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η MSC Cruises για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πελάτες της από το λιμάνι επιβίβασης.

Παράλληλα η MSC Cruises ανακοίνωσε ότι γιορτάζει την έναρξη ναυπήγησης του πρώτου εκ των δύο νέων κρουαζιερόπλοιών της, κατηγορίας Seaside Evo. Το κρουαζιερόπλοιο θα ναυπηγηθεί από τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri και αναμένεται να ενταχθεί στον στόλο της MSC Cruises την άνοιξη του 2021. Το πλοίο θα φέρει την ονομασία «MSC Seashore», αποτελώντας το έβδομο από τα δεκαεπτά πλοία που έχει θέσει ως στόχο να ναυπηγήσει η εταιρεία κρουαζιέρας στο πλάισιο του δεκαετούς αναπτυξιακού προγράμματός της.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.