Επιπλέον ρευστότητα εξασφαλίζει η Eurodry του Αρ. Πίττα

Επιπλέον ρευστότητα εξασφαλίζει η Eurodry του Αρ. Πίττα

156
Επιπλέον ρευστότητα εξασφαλίζει η Eurodry του Αρ. Πίττα

H Eurodry, πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία συμφερόντων του Αρ. Πίττα, ανακοίνωσε την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ότι ολοκλήρωσε την αναχρηματοδότηση του δανείου για την αγορά του ultramax «Μ/V Alexandros P», χωρητικότητας 62,000 dwt και κατασκευής 2017.

Το νέο αυτό δάνειο ύψους $15 εκατ. αναμένεται παράλληλα να παράσχει επιπλέον ρευστότητα στην Eurodry, ενώ η αποπληρωμή του θα πραγματοποιηθεί σε βάθος επταετίας.

Επιπρόσθετα στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η Eurodry έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την αναχρηματοδότηση των Panamaxes «M/V Eirini P», «M/V Tasos» και «M/V Pantelis», τα οποία ναυπηγήθηκαν το 2004, 2000 και 2000 αντίστοιχα μέσω νέου δανείου ύψους επίσης $15 εκατ.

Ο Αριστείδης Πίττας, πρόεδρος και CEO της Eurodry δήλωσε ευχαριστημένος για την αναχρηματοδότηση τεσσάρων πλοίων της εταιρείας του, η οποία θα προσφέρει $8 εκατ. επιπλέον ρευστότητα για νέες επενδύσεις.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.