Τα πλεονεκτήματα του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης παρουσιάζει ο Όμιλος Τσάκου

Τα πλεονεκτήματα του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης παρουσιάζει ο Όμιλος Τσάκου

533
Τα πλεονεκτήματα του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης παρουσιάζει ο Όμιλος Τσάκου

Ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκου αξιοποιεί για πρώτη φορά στο χώρο της ελληνικής ναυτιλίας τον θεσμό της Επαγγελματικής Ασφάλισης. Η πρωτοβουλία του αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, ενίσχυσης των μισθολογίων όπως επίσης της εργασιακής ασφάλειας και επιβράβευσης της πολυετούς επιτυχούς υπηρεσίας των στελεχών του.

Προς το σκοπό αυτό έχει ιδρύσει Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου & Συνεργατών – Τ.Ε.Α. Ομίλου Τσάκου (Occcupational Pension Fund of Tsakos Maritime Enterprises & Associates – Υπουργική Απόφαση Δ16/Φ.51020/27566/682), για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου, σε στεριά και θάλασσα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στο οποίο δύναται να συμμετέχουν, προαιρετικά συνεργάτες και μέλη εταιρειών, που έχουν έμπρακτη επαγγελματική σχέση με τον Όμιλο Τσάκου.

Με σκοπό την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων του Ταμείου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική διάλεξη την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 18:00, στην Αίθουσα διαλέξεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης.

Επίτιμος προσκεκλημένος και ομιλητής θα είναι ο Δρ. Χρήστος Π. Νούνης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης των Εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών & Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.