Wärtsilä και Royal Caribbean επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2028

Wärtsilä και Royal Caribbean επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2028

69
Wärtsilä και Royal Caribbean επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2028

Η ναυτιλία και η αγορά της κρουαζιέρας στρέφονται όλο και περισσότερο προς τη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών. Οι εταιρείες Wärtsilä και Royal Caribbean Cruises Ltd. ανοίγουν  το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση, ενισχύοντας τη μακροχρόνια συνεργασία τους και επεκτείνοντας τη συμφωνία παροχής υπηρεσιών που υπέγραψαν το 2013, μέχρι το 2028. Βάσει της εν λόγω συμφωνίας, η Wärtsilä έχει αναλάβει τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας μέσω βελτιωμένης συντήρησης των υπερσυμπιεστών, παροχής OEM ανταλλακτικών και υπηρεσιών επισκευών, καθώς και τεχνικής βοήθειας για 46 πλοία της Royal Caribbean Cruises.

Η Royal Caribbean Cruises Ltd. (RCL) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη εμπειρία διακοπών, επομένως η αξιοπιστία του εξοπλισμού που εγκαθίσταται στα πλοία της είναι υψίστης σημασίας. Η διαθεσιμότητα της τεχνικής υποστήριξης της Wärtsilä ανά πάσα στιγμή, σε όλο τον κόσμο, βοηθάει στην εξασφάλιση βέλτιστων λειτουργιών για τα πλοία της RCL.

a75e02d7f0159c5b_800x800ar

Η νέα συμφωνία καλύπτει συνολικά 196 κινητήρες εγκατεστημένους σε 46 κρουαζιερόπλοια, τα περισσότερα από τα οποία πλέουν στην Καραϊβική και την Ευρώπη. Το μεγαλύτερο μέρος του στόλου των πλοίων της RCL είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία παρακολούθησης κατάστασης εξοπλισμού της Wärtsilä, η οποία μεταδίδει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση του κινητήρα σε ένα Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης της Wärtsilä για περαιτέρω ανάλυση. Αυτό επιτρέπει τον προγραμματισμό της προβλεπτικής συντήρησης και τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών των πλοίων.

Φωτό: Wärtsilä

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.