Καθημερινά δρομολόγια από και προς τα Χανιά με το ΕΓ/ΟΓ «ΕΛΥΡΟΣ»

Καθημερινά δρομολόγια από και προς τα Χανιά με το ΕΓ/ΟΓ «ΕΛΥΡΟΣ»

249
Καθημερινά δρομολόγια από και προς τα Χανιά με το ΕΓ/ΟΓ «ΕΛΥΡΟΣ»

Η Αnek Lines ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το ΕΓ/ΟΓ «ΕΛΥΡΟΣ» πραγματοποιεί από τις 13 Σεπτεμβρίου καθημερινά δρομολόγια προς και από τα  Χανιά. Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries, με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά στις 21.00 και από Χανιά στις 22.00.

Το βραβευμένο από τα ShipPax Award, υπερπολυτελές ΕΓ/ΟΓ «ΕΛΥΡΟΣ» ανήκει στην πρώτη γραμμή επιβατηγών πλοίων που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες. Το πλοίο  έχει μεταφορική ικανότητα 2.000 επιβατών, 110 φορτηγών οχημάτων ευρωπαϊκών διαστάσεων και 55 Ι.Χ. ή 650 Ι.Χ. σε τρία μεγάλης χωρητικότητας γκαράζ. Έχει μήκος και πλάτος 192 και 27 μέτρων αντίστοιχα, διαθέτει 850 κλίνες, ενώ αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 24 κόμβων.

Οι προσεγμένοι χώροι με τη διακριτική πολυτέλεια και η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της Anek Lines σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου του πλοίου εξασφαλίζουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Για πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της Anek Lines οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400, να επισκεφτούν το www.anek.gr,  ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

 

Φωτό: Anek Lines

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.