Ξεκίνησε η δημόσια εγγραφή της Navios Maritime Containers

Ξεκίνησε η δημόσια εγγραφή της Navios Maritime Containers

238
Ξεκίνησε η δημόσια εγγραφή της Navios Maritime Containers

Η Navios Maritime Containers, επικεφαλής της οποίας είναι η Αγγελική Φράγκου, ανακοίνωσε την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ότι ξεκίνησε η δημόσια εγγραφή της εταιρείας η οποία περιλαμβάνει την προσφορά 5.263.158 κοινών μετοχών στις αμερικανικές κεφαλαιαγορές.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία έχει θέσει σαν στόχο να συγκεντρώσει καθαρά έσοδα ύψους $102 εκατ. με την τιμή της μετοχής να εκτιμάται στα $18-$20. Η Navios Maritime Containers αναμένεται να  χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια αυτά για την απόκτηση ενός 6.800 TEUs containership από την μητρική Navios Maritime Partners, ναυπηγημένο το 2006 και άλλων τεσσάρων χωρητικότητας 10.000 TEUs έκαστο, όλα ναυπηγημένα το 2011.

Επισημαίνεται ότι ανάδοχοι της δημόσιας προσφοράς είναι οι Clarksons Platou Securities, JP Morgan, BofA Merrill Lynch, Citigroup και S Goldman Advisors.

Σημειώνεται τέλος ότι η εταιρεία με έδρα το Mονακό είναι ήδη εισηγμένη στην OTC (Οver The Counter) αγορά της Νορβηγίας με το σύμβολο NMCI.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.