Στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

393
Στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Το επιβατικό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποχώρησε από το Λιμάνι του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς), όπου φιλοξενήθηκε για έξι ημέρες σε συνέχεια της φωτιάς που σημειώθηκε την Τρίτη 28 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η Anek Lines μέσω δελτίο Τύπου.

Η Διοίκηση της Αnek Lines, ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς και τις αρμόδιες αρχές για την αρωγή και συμπαράστασή τους καθόλη τη διάρκεια των διαδικασιών αντιμετώπισης του συμβάντος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ειδικές ευχαριστίες απηύθυνε η εταιρεία και προς τον ΟΛΠ και το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού για τη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στο σύνολο των διαδικασιών που διενεργήθηκαν, από την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών, μέχρι και την οριστική κατάσβεση της φωτιάς.

Με ιδιαίτερη μνεία η Anek Lines ευχαριστεί τους κ.κ. Σταμάτιο Ράπτη – Αρχηγό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Ανδρέα Θεοφίλου – Λιμενάρχη Πειραιά και Ιωάννη Σταμούλη – Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιώς, για την ταχύτατη ανταπόκριση και υποστήριξή τους όλες αυτές τις ημέρες.

Το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέρθηκε από την ακτή Ξαβερίου στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, όπου θα παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επισκευής του.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.