Η Ecochlor προσφέρει την πρώτη εγγύηση συμμόρφωσης συστήματος BWT

Η Ecochlor προσφέρει την πρώτη εγγύηση συμμόρφωσης συστήματος BWT

89
Η Ecochlor προσφέρει την πρώτη εγγύηση συμμόρφωσης συστήματος BWT

Η εταιρεία Ecochlor ανακοίνωσε την πρώτη εγγύηση συμμόρφωσης συστήματος επεξεργασίας θαλάσσιου έρματος (BWTS). Η “Εγγύηση Συμμόρφωσης EcoCareTM” αποδεικνύει τη δέσμευση της Ecochlor να υποστηρίζει σθεναρά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η συγκεκριμένη εγγύηση όχι μόνο μετριάζει το ρίσκο, αλλά θα παρέχει και στους πελάτες τη διαβεβαίωση ότι επενδύουν στο καλύτερο σύστημα που είναι διαθέσιμο σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Η EcoCareTM είναι μια πολύπλευρη εγγύηση που εξασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα πρότυπα του ΙΜΟ, του USCG και των επιμέρους αμερικανικών Πολιτειών. Επιπλέον, η εγγύηση επικεντρώνεται στην αποτελεσματικότητα του συστήματος που αφορά την επεξεργασία θαλάσσιου έρματος για την αντιμετώπιση της μόλυνσης από χωροκατακτητικά είδη. Τέλος, ασφαλίζει έναντι χρηματικών κυρώσεων μέχρι $ 1.000.000 (με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις) που σχετίζονται με πιθανά πρόστιμα, λιμενικές χρεώσεις, καθυστερήσεις και αποζημειώσεις για off-hire, αν το θαλάσσιο έρμα που έχει υποστεί σωστή επεξεργασία χρησιμοποιώντας το BWTS της Ecochlor αποτύχει σε κάποια δοκιμή για χωροκατακτητικά είδη.

Ο κ. John Morganti, αντιπρόεδρος του τμήματος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ecochlor, δήλωσε: “Η Ecochlor είναι αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση των πελατών πέρα από τις συνήθεις προσδοκίες της βιομηχανίας επεξεργασίας θαλάσσιου έρματος. Η εγγύηση EcoCareTM περιλαμβάνεται στην αγορά ενός Ecochlor BWTS χωρίς επιπλέον κόστος. Η εγγύηση εκφράζει την αφοσίωση και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα, υποστηρίζοντας τις λειτουργίες των πελατών μας. ”

Φωτό: ecochlor.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.