Φαφαλίειο Στάδιο: 40 χρόνια προσφοράς

Φαφαλίειο Στάδιο: 40 χρόνια προσφοράς

227
Φαφαλίειο Στάδιο: 40 χρόνια προσφοράς

Στις 25 Αυγούστου 1978 εγκαινιάστηκε το Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου, προσφορά Αγάπης της οικογένειας Φαφαλιού στον γενέθλιο τόπο. Χορηγοί οι αείμνηστοι Δημήτριος Σταμ. Φαφαλιός, Πανάγος Σταμ. Φαφαλιός, Ιωάννης Σταμ. Φαφαλιός και Ιωάννης Δημ. Φαφαλιός. Κατά τη διάρκεια αυτών των 40 χρόνων χιλιάδες νέοι και νέες, αθλητές και  ενήλικοι περιπατητές έζησαν όμορφες στιγμές σ’ αυτό το Στάδιο με τη συγκλονιστική θέα στο πέλαγος. Εκατοντάδες αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, αθλητικές ημερίδες στίβου, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του. Στις 19 Αυγούστου 2006 έγιναν τα εγκαίνια του ανανεωμένου Σταδίου στο οποίο προστέθηκαν τάπητας 5ης γενεάς και φωτισμός.  Ευγενείς χορηγοί οι συνεχιστές του ναυτιλιακού Οίκου Φαφαλιού, Ιωάννης Δημ. Φαφαλιός, Στάμος Δημ. Φαφαλιός, Στάμος και Αδαμαντίος Παν. Φαφαλιός και Στάμος Ιωαν. Φαφαλιός.

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου με ανακοίνωσή του προσκαλεί αυτό το Σαββατοκύρακο όσους επιθυμούν να τιμήσουν τα 40 χρόνια λειτουργίας του Φαφαλιείου Σταδίου Βροντάδου και τους χορηγούς του  σε δύο διήμερα 24-25 Αυγούστου με αγώνες ποδοσφαίρου και βόλεϊ και στο τέλος Σεπτεμβρίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, με αγώνες στίβου και μπάσκετ.

Ο εορτασμός των 40 χρόνων εντάσσεται στον εορτασμό των 100 χρόνων από την επανένωση του Βροντάδου ως Δήμου και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

φαφ 2φαφ

Πρόγραμμα αγώνων

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

18:00  Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ

20:00 Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΛΕΩΝ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ – ΚΥΒΕΛΗ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

18:00     Αγώνας ποδοσφαίρου – Μικρός Τελικός

20:00     Αγώνας ποδοσφαίρου –Τελικός

19:30     Αγώνας Βόλεϊ μεταξύ ομάδων Γυναικών και Κορασίδων του Φ.Ο.Β.

Το Σάββατο μετά τη λήξη του τελικού ποδοσφαίρου και βόλει θα απονεμηθούν αναμνηστικά στις ομάδες και αναμνηστικά μετάλλια στις αθλήτριες του βόλεϊ.

Στο χώρο δίπλα στην καντίνα θα εκτεθούν φωτογραφίες της 40χρονης πορείας του Φαφαλιείου Σταδίου από τα αρχεία των Μάρκου Προγούλη, Νίκου Γεωργούλη και Πολύδωρου Στείρου.

Φωτό: Φ.Ο.Βροντάδου Χίου

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.