Η Seajets δίπλα στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών

Η Seajets δίπλα στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών

99
Η Seajets δίπλα στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών

Η Seajets εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Ως μία έμπρακτη προσπάθεια στήριξης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στον οικισμό Μάτι και τις γύρω περιοχές, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Seajets προσφέρει το 10% του καθαρού ναύλου κάθε επιβάτη που θα εκδίδει εισιτήριο με το Tera Jet από και προς το λιμάνι της Ραφήνας από τις 26 Ιουλίου 2018 και μέχρι το τέλος της δραστηριοποίησης του Tera Jet στην εν λόγω γραμμή για τη σεζόν 2018.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για την ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πληγέντων από την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018. Ο τρόπος διάθεσης των χρημάτων και ο φορέας στον οποίο θα κατατεθούν θα γνωστοποιηθεί από την πλοιοκτήτρια με νεότερη ανακοίνωση.

Το χωρητικότητας 1.800 ατόμων ταχύπλοο Tera Jet αποτελεί το μεγαλύτερο πλοίο που ταξιδεύει από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο και από τα 5 νησιά των Κυκλάδων προς τη Ραφήνα, διακινώντας το μεγαλύτερο όγκο επιβατών. To συγκεκριμένο πλοίο και το πλήρωμά του από την πρώτη στιγμή προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για τη διάσωση των ανθρώπων που είχαν καταφύγει στη θαλάσσια περιοχή των περιοχών που επλήγησαν.

Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Seajets δήλωσε: «Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι οφείλουμε να στηρίξουμε εμπράκτως τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

Φωτό: seajets.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.