Η Jotun Hellas δίνει δυναμικό παρών στο 55ο Ράλλυ Αιγαίου

Η Jotun Hellas δίνει δυναμικό παρών στο 55ο Ράλλυ Αιγαίου

85
Η Jotun Hellas δίνει δυναμικό παρών στο 55ο Ράλλυ Αιγαίου

H Jotun Hellas, για 3η συνεχή χρονιά, είναι ο επίσημος χορηγός του 55ου Ράλλυ Αιγαίου. Ο αγώνας διαρκεί 10 ημέρες και ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Ιουλίου από το ιστορικό θωρηκτό Αβέρωφ στο Φαληρικό κόλπο.

Ο αγώνας θα περάσει από τα νησιά της Πάρου, των Λειψών και της Αμοργού πριν φτάσει στον τελικό προορισμό στο Σούνιο, όπου η γραμμή τερματισμού θα είναι ο ναός του Ποσειδώνα. Το μήνυμα “Να σώσουμε την θάλασσα” θα αναρτηθεί σε όλα τα σκάφη για την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Μέλος της HELMEPA (Ελληνικής ‘Ενωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος) θα είναι παρών σε κάθε νησί και θα συντονίζει τις δραστηριότητες καθαρισμού της ακτογραμμής.

Το Ράλλυ διοργανώνεται με επιτυχία από τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης) από το 1964. Το Ράλλυ είναι μία διακεκριμένη ναυτιλιακή παράδοση και αποτελεί έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες της Ευρώπης.

Jotun 1

Στην Συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα την Τετάρτη 18 Ιουλίου, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα όπως η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση για την προστασία της θάλασσας και το μέλλον της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε την ζωντανή μετάδοση του Ράλλυ στο αθλητικό κανάλι Novasports καθώς και την εξέλιξή του Ράλλυ στη σελίδα της Jotun Hellas στο Facebook χρησιμοποιώντας το hashtag #55aegeanrally.

Φωτό: Νίκος Αλευρομύτης

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.