Τα ναυτικά ατυχήματα στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της Resolve Marine Group και της...

Τα ναυτικά ατυχήματα στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της Resolve Marine Group και της SNAME

54
Τα ναυτικά ατυχήματα στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της Resolve Marine Group και της SNAME

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων των Ποσειδωνίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 εκδήλωση με τίτλο “Maritime Accident Investigation, Marine Claims, Salvage and Wreck Removal. To Err is Engineering”. Marriage of Disciplines Provides Answers to Complex Engineering Problems, με σειρά παρουσιάσεων που προγραμματίστηκε και οργανώθηκε από κοινού από την Resolve Marine Group και το ελληνικό τμήμα της SNAME στην αίθουσα 2Β του χώρου εκδηλώσεων των Ποσειδωνίων.

Την όλη σειρά των παρουσιάσεων (δίωρης διάρκειας) την παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άνω των 70 τεχνικών αντιπροσώπων ναυτιλιακών εταιρειών και άλλων οργανισμών που ενημερώθηκαν ολοκληρωμένα αλλά και με παραστατικό τρόπο με μια σειρά από εξειδικευμένες φωτογραφίες και βίντεο.

Οι συνολικά τέσσερις παρουσιάσεις (2 από πλευράς SNAME και 2 από πλευράς Resolve) ήταν επικεντρωμένες σε θέματα άμεσης αντιμετώπισης ατυχημάτων και ζημιών εμπορικών πλοίων της τελευταίας τριετίας και ιδιαίτερα σημαντικά, δεδομένου την εποχή που συνέβησαν συγκλόνισαν την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα.

Η όλη εκδήλωση οργανώθηκε από κοινού από την γραμματεία της SNAME και τον κ. Δήμο Ηλιόπουλο, (Αντιπρόσωπο της «Resolve Marine Group» (RMG) για Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. Η κοινή αυτή εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των μηνιαίων παρουσιάσεων της SNAME, όπου εξειδικευμένα μέλη της και σε συνεργασία με στελέχη αξιόπιστων εταιρειών οργανώνουν εξειδικευμένες διαλέξεις, κυρίως τεχνικού περιεχομένου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.