Polembros Shipping: Πρωτοπόρος στην στρατηγική επικοινωνία

Polembros Shipping: Πρωτοπόρος στην στρατηγική επικοινωνία

3594
Polembros Shipping: Πρωτοπόρος στην στρατηγική επικοινωνία

Τα βραβεία «Ευκράντη» που διοργανώνουν κάθε χρόνο τα Ναυτικά Χρονικά, με την αρωγή και τη στήριξη του Ιδρύματος Αικ. Λασκαρίδη, απονεμήθηκαν για δέκατη συνεχόμενη χρονιά την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά.

Το βραβείο καλύτερης στρατηγικής επικοινωνίας απονεμήθηκε στην Polembros Shipping, για την οργανωμένη, σταθερή, διαυγή και ουσιαστική επικοινωνιακή πολιτική μέσω της συνεργασίας με εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Για το βραβείο ψήφισαν δημοσιογράφοι και τακτικοί αρθρογράφοι των Ναυτικών Χρονικών.

Η ιστορία της Polembros Shipping, με έδρα την Αθήνα, ξεκινά το 1974 στο Λονδίνο. Ωστόσο, η οικογένεια Πολέμη, με καταγωγή από τον ιστορικό ναυτότοπο της Άνδρου, έχει μακρά παρουσία στη ναυτιλία από τον 19ο αιώνα, με την 4η γενεά να συμμετέχει σήμερα στη διοίκηση. Συνήθως διαχειρίζεται από 20 έως 40 πλοία, ενώ έχουν περάσει πάνω από 150 πλοία υπό τη διαχείρισή της από την ίδρυσή της.

Τα τελευταία χρόνια, η Polembros χαράζει μια ευδιάκριτα ανανεωμένη πορεία, εγκαινιάζοντας την εφαρμογή μιας σύγχρονης πολιτικής επιχειρηματικής ανάπτυξης, με πρωταρχικό στόχο την ποιότητα. Με προσήλωση στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει, η Polembros δεσμεύεται στη διασφάλιση ότι τα προϊόντα των πελατών της μεταφέρονται με ασφάλεια, συνέπεια και ταχύτητα, με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον.

Πλέον η εταιρεία διαθέτει υπό διαχείριση συνολικά 22 δεξαμενόπλοια και πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι νεότευκτα, ενώ κατά τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αναδειχθεί σε ισχυρό υποστηρικτή της ελληνικής σημαίας, έχοντας υψώσει τη γαλανόλευκη σε 12 πλοία.

Με σαφή στρατηγική εξωστρέφειας, η Polembros έχει ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και επίσης σημειώνει δυναμικό «παρών» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, στο επίκεντρο της στρατηγικής της βρίσκεται η επένδυση στο έμψυχο δυναμικό της. Σε αυτό το πλαίσιο, υψηλόβαθμα στελέχη της συμμετέχουν σε ειδικές εκδηλώσεις, σεμινάρια και ημερίδες επιμόρφωσης ναυτικών αλλά και ενημέρωσης των σπουδαστών των ΑΕΝ και των νέων της χώρας για το ναυτικό επάγγελμα, με καινοτόμα φυλλάδια και πρωτοποριακό ενημερωτικό υλικό.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής σημείωσαν πως η Polembros Shipping έχει εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη, εξωστρεφή στρατηγική ανάπτυξης και επικοινωνίας, που αντανακλά τη διάθεσή της για ανανέωση και εκσυγχρονισμό, αντιμετωπίζοντας σταθερά και δυναμικά τις μεγάλες προκλήσεις της νέας αυτής εποχής στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

 

Χορηγός του βραβείου:

screenshot

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.