Αμείωτες οι παραδόσεις κρουαζιερόπλοιων στα Fincantieri

Αμείωτες οι παραδόσεις κρουαζιερόπλοιων στα Fincantieri

164
Αμείωτες οι παραδόσεις κρουαζιερόπλοιων στα Fincantieri

Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri παρέδωσαν πρόσφατα το κρουαζιερόπλοιο «Seabourn Ovation» στην Seabourn Cruise Line, η οποία αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Carnival Corporation.

To «Seabourn Ovation», χωρητικότητας 40.350 τόνων, μήκους 210 μ. και πλάτους 28 μ., είναι το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο τύπου ultra-luxury που ναυπηγούν τα Fincantieri για την Seabourn Cruise Line. Το πρώτο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο ήταν το «Seabourn Encore», το οποίο είχε παραδοθεί στην εταιρεία στα τέλη του 2016.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο της Seabourn έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 600 επιβάτες, διαθέτει μέγιστη ταχύτητα 18,6 κόμβους και αναμένεται να πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι στις αρχές του ερχόμενου Μαΐου, αναχωρώντας από τη Βενετία με προορισμό την Βαρκελώνη για διάστημα 11 ημερών.

Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri από το 1990 έως και σήμερα έχουν ναυπηγήσει συνολικά 82 κρουαζιερόπλοια για την Carnival, τον μεγαλύτερο όμιλο κρουαζιέρας στον κόσμο.

Φωτό: ovation.seabourn.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.