Η Ryanair κλείνει την βάση της στα Χανιά

Η Ryanair κλείνει την βάση της στα Χανιά

241
Η Ryanair κλείνει την βάση της στα Χανιά

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair αποφάσισε να κλείσει τη βάση της στα Χανιά και να μειώσει τις πτήσεις εσωτερικού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την 1η Ιουνίου η εταιρεία θα προχωρήσει στη μείωση των δρομολογίων εσωτερικού στην Ελλάδα μεταφέροντας ένα αεροσκάφος από την Αθήνα και ένα από τα Χανιά σε βάσεις της στη Γερμανία, όπου και θα επεκτείνει τις υπηρεσίες της.

Η Ryanair θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της από Αθήνα προς Μύκονο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι. Όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια εσωτερικού στην Ελλάδα θα ακυρωθούν από 1η Ιουνίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ryanair για την ανατολική Μεσόγειο, κ. Νικόλαος Λάρδης, ανέφερε: «Δυστυχώς, οι χρεώσεις των ελληνικών αεροδρομίων, στην πλειοψηφία τους, ενθαρρύνουν τα δρομολόγια μόνο το καλοκαίρι και μόνο σε διεθνείς προορισμούς, δρομολόγια τα οποία απαιτούν λιγότερα αεροσκάφη στην Ελλάδα. Συνεπώς, δύο αεροσκάφη θα μεταφερθούν από την Ελλάδα στη Γερμανία, όπου μπορούν να επιτύχουν υψηλότερη απόδοση σε ετήσια βάση».

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/DANIEL BOCKWOLDT

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.